Vi hjælper når der er brug for at skabe løsninger - med fokus på din situation. Vores primære arbejdsområder er insolvens, erhvervsrådgivning og fast ejendom.

Insolvensret

Rekonstruktion, likvidation, tvangsopløsning, konkurs, frivillig akkord? Når en virksomhed bliver insolvent og ude af stand til at betale sine kreditorer, er problemstillingerne mange og uoverskuelige. Vi rådgiver ud fra en nøje gennemgang af den konkrete situation. Hvilke veje er mulige og hvad er det mest optimale? I en situation hvor der er meget at tænke på, giver det tryghed med et erfarent juridisk overblik.

 

Erhvervsrådgivning

Vi kombinerer høj juridisk faglighed med evnen til at forstå din forretning. Gennem årene har vi opbygget stor erfaring med et bredt spektrum af virksomheder og brancher. Uanset om det handler om selskabs- oprettelse, ansættelseskontrakter, erhvervslejeret, generationsskifte, selskabsretlige spørgsmål eller noget helt sjette, er Bødstrup Advokatfirma dedikeret til at skabe værdi for din virksomhed.

 

Fast ejendom

Vi er din juridiske partner, der effektivt håndterer enhver erhvervsrelateret ejendomsopgave: Køb og salg, byggeretslige forhold, lejeretslige forhold og afklaring af opståede tvister. Med Bødstrup Advokatfirma er du sikret detaljeret, omhyggelig udarbejdelse og gennemgang af alle relevante dokumenter. Ved egentlige tvister har vi stor erfaring med såvel ”syn og skøn” samt sagsførelse ved domstolene.